Retourbeleid

Owen & Finch kent een standaard retourbeleid van 30 dagen. Dit betekent dat je jouw bestelling binnen 30 dagen kosteloos en zonder zorgen kunt retourneren.  Wil je een product retourneren? Vul dan het retourformulier in en stuur het naar: 

Owen & Finch

Antwoordnummer 6177

8900 VC Leeuwarden. 

Retour procedure: 

 

  1. Vul het retourformulier in die bij je bestelling zit en noteer hierop de reden van retour. 
  2. Plaats het product netjes en schoon terug in de productdoos (indien van toepassing).
  3. Plaats het product of de productdoos in de originele verzenddoos. Mocht deze niet meer in je bezit zijn, regel dan een stevige doos zodat het product / de productdoos onbeschadigd blijft.
  4. Voeg het retourformulier toe en 
  5. Geef het pakket af bij een PostNL punt. 

Let op: We controleren de retour ontvangen producten grondig. Indien ze gebruikerssporen bevatten, zoals krasjes of andere beschadigingen, dan zal het aankoopbedrag of een gedeelte hiervan niet worden geretourneerd.

Wat als er één onderdeel mist van mijn bestelling?

Neem contact op via het contactformulier of rechtstreeks via de mail info@owenfinch.nl Wij zullen in overleg met jou een oplossing vinden.

Welke producten kunnen er niet geretourneerd worden?

Alle op aanvraag geproduceerde en op maat gemaakte producten kunnen helaas niet worden geretourneerd. Ook gebruikte, geïnstalleerde en incomplete producten kunnen wij niet retour nemen.

Kan ik mijn product ruilen?

Dat is mogelijk. Om onze boekhouding en voorraad op orde te houden, moeten we dit echter opsplitsen in 1) een retour en 2) een nieuwe bestelling.

1) Je kunt het product retourneren. Zodra we je retour hebben ontvangen en verwerkt, betalen we je het bedrag binnen 7 werkdagen terug.

2) Je kunt op onze website het nieuwe product bestellen volgens het reguliere proces. De factuur zal direct voldaan moeten worden. Het is helaas niet mogelijk de oude en nieuwe factuur met elkaar te verrekenen.

Hoe snel ontvang ik mijn geld na retourneren?

Na afhandeling van je retourzending betalen we je het bedrag binnen 7 werkdagen terug. Staat het bedrag na 10 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op via mail info@owenfinch.nl

Hoe moet ik mijn product inpakken voor een retourzending?

Plaats het product in een stevige doos. Het liefst de originele verpakking, zodat zowel het product als de productdoos onbeschadigd blijven. Heb je de productdoos niet meer in huis? Dat is jammer, dan kunnen we het product helaas niet meer voor de originele prijs verkopen. Als gevolg hiervan zullen we -20% in mindering brengen op het terug te ontvangen bedrag.