Retourbeleid

Owen & Finch kent een standaard retourbeleid van 30 dagen. Dit betekent dat je jouw bestelling binnen 30 dagen kosteloos en zonder zorgen kunt retourneren.  Wil je een product retourneren? Vul dan het retourformulier in en stuur het naar: 

Owen & Finch

Antwoordnummer 6177

8900 VC Leeuwarden. 

Retour Procedure 

Stap 1: Vul het retourformulier in die bij je bestelling zit en noteer hierop de reden van retour. Voeg ook het aankoopbewijs/factuur toe.

Stap 2: Doe de producten netjes en schoon terug in de originele doos en voeg het retourformulier toe

Stap 3 Breng het pakket naar een PostNL locatie

Stap 4: Wij regelen de rest!

 Mocht de je niet meer in het bezit zijn van de originele verzenddoos, regel dan een stevige doos zodat het product onbeschadigd blijft.

TOT WANNEER KAN IK DE ARTIKELEN RETOURNEREN?

De dag na ontvangst van je bestelling start de zichttermijn van 30 dagen. Dit wordt geregistreerd door de vervoerder. Tijdens de zichttermijn heb je herroepingsrecht, waarbij je de mogelijkheid hebt om, zonder enige verplichting, de ontvangen artikelen te retourneren. Na dit termijn is retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

WAT ALS HET BEZORGDE ARTIKEL KAPOT IS?

Ons advies is om het artikel direct bij ontvangst te controleren op mankementen. Wanneer blijkt dat het artikel beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK HET TERUG TE STORTEN BEDRAG OP MIJN REKENING HEB STAAN?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de herroepingsmelding. Wij mogen echter wel wachten met de terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.