OVER ONS

Owen & Finch is een Nederlands online concept dat werd opgericht met als doel om unieke items aan te bieden die uw badkamer de juiste uitstraling geven. Wij geloven dat een badkamer niet enkel functioneel moet zijn, maar ook moet voldoen aan uw persoonlijke stijl en smaak.

Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke items, wat Owen & Finch mogelijk maakt door een combinatie van trendy design en exclusieve producten aan te bieden. 

We spenderen dagelijks heel wat tijd in de badkamer, dus waarom zou deze ook niet stijlvol ingericht mogen zijn? 

 

MATERIALEN

Onze Opal Collectie en Opal Progressive Collectie zijn voorzien van het PVD galvanisatieproces. Het PDV-galvanisatieproces is een geavanceerde technologie die wordt toegepast op de oppervlaktebehandeling. Het kan het product een lange tijd in de fabrieksstatus houden en zijn mooie uiterlijk in leven behouden. Anders dan het traditionele proces vereist PVD-ion-galvanisatietechnologie een striktere productieomgeving en een ingewikkelder proces maar het zal het oppervlak van het product meer textuur geven waar de kwaliteit gewaarborgd blijft. 

Onze exclusieve producten worden deels met de hand afgewerkt waardoor we een beperkte oplage per zending toegestuurd krijgen.