Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. In de meeste gevallen duurt de verzending 1 tot 2 werkdagen na bestelling mits op voorraad. Wanneer de bestelling wordt aangeboden bij de vervoerder ontvang je hier bericht van met een Track&Trace om de bestelling te volgen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om de levertijd of dag aan te passen. Wanneer dit wel mogelijk is kan de ontvanger middels de Track&Trace contact opnemen met de vervoerder om een (nieuwe) leverafspraak te maken.

Wij hebben het volledige assortiment op de website in eigen beheer en handelen de voorbereiding op verzending ook persoonlijk af. Verzending geschiedt middels PostNL of voor zwaardere bestellingen met DHL. De kosten van de verzending blijven bij een wisselende vervoerder gelijk. Alle producten in onze webshop worden gratis verzonden naar Nederland en België.

Ondanks dat wij met de hoogste zorgvuldigheid onze voorraad bijhouden, kan het voorkomen dat een product na aanschaf niet op (meer) voorraad blijkt te zijn. In dit hoogst onwaarschijnlijke geval zullen wij direct contact met je opnemen en een passende oplossing aandragen. Je hebt dan de keuze uit de volgende 3 opties:

  • Direct volledig aankoopbedrag retour;
  • Wachten op aankomst nieuwe voorraad;
  • Vervangend product van gelijke waarde, verschil retour of bijbetaling.
Mocht je hinder ondervinden of vragen hebben met betrekking tot de levering, kan je altijd contact opnemen via onze klantenservice. Wij zullen onze best doen om je dan zo goed mogelijk te helpen!